IMG_3737.JPG

Services

Rekruttering og rådgivning innenfor Lønn/HR/ og Regnskap/Økonomi.

 

Med bakgrunn fra mange års operativ erfaring og ledelse innenfor disse fagområdene hjelper vi bedrifter med å kartlegge bedriftens kompetansebehov.
 

Kompetansen hentes i vårt store nettverk av dyktige og erfarne kandidater i Oslo og omegn, samt ved headhunting og annonsering.


Skreddersydd, grundig og faglig forankret rekrutteringsprosess med fullt fokus på din bedrift.

Våre tjenester

social-squares-work-retreat-style-stock-image001.jpg
social-squares-work-retreat-style-stock-image001.jpg

Rekruttering til faste stillinger

Rekruttering er tidkrevende, men en av de viktigste investeringene man gjør.

En grundig kartlegging av stillingens viktigste kompetanser, bedriftens behov, samt hvilke egenskaper og bakgrunn som vil være mest relevant, er avgjørende for en vellykket rekruttering. 

Vi utfører en grundig, objektiv og faglig forankret rekrutteringsprosess og vår største motivasjon er en best mulig match mellom bedrift og kandidat og å kunne være en positiv brobygger mellom partene.  

Vi kjenner faget og bransjen og har i tillegg et unikt kandidatnettverk med flinke folk som kan kontaktes.

Prosessen skreddersys i nært samarbeid og vi gir deg og din bedrift fullt fokus helt til rett person signerer arbeids-kontrakten.

socialsquares_0822_06051-scaled (2).jpg

Vikariater

Trenger du en medarbeider for en begrenset periode, for eksempel ved svangerskapspermisjoner eller i påvente av en ny fast medarbeider?

Skillfinder er spisset mot stillinger innen lønn, HR og regnskap i Oslo og omegn. Vi besitter et omfattende nettverk av godt kvalifiserte og erfarne folk som er tilgjengelig på kort varsel og som kan tre raskt inn i oppgaver og systemer.

Vikaren er formelt ansatt av Skillfinder og leies ut til bedriften i avtalt tidsrom. Det betyr at Skillfinder har alt arbeidsgiveransvar og utbetaler vikaren lønn, forsikringer, pensjon, feriepenger, samt følger opp sykdom ovenfor NAV. 

socialsquares_0822_06050-scaled.jpg

Rådgivning

Skillfinder kan være din rådgiver og sparringspartner på hvordan bedriften kan effektivisere, automatisere og forenkle arbeidsprosesser og rutiner.

Skillfinder kan også leie ut lønningssjef for en periode eller bistå med å være rådgiver ved ressursplanlegging eller ved faglige/tekniske utfordringer.

Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er mest hensiktsmessig for din bedrift.

socialsquares_0822_06056-scaled (1).jpg

Registrer CV

Ønsker du ny jobb innen Lønn, HR eller Regnskap?

Vi får inn spennende oppdrag fortløpende og vil kontakte kandidater med aktuell bakgrunn og kompetanse. 

 

Mange av stillingene vi jobber med blir ikke annonsert til andre enn våre registrerte kandidater.